Trerätters meny

Förrätter:

  • Skaldjursoppa med cognacsgrädde 199 kr
  • Färskrökt lax med pepparrotsgrädde och räkor 159 kr
  • Avocados med marinerade räkor 159 kr
  • Herrgårdscanapé (hackad rökt lax, räkor, ägg, dressing och löjrom) 179 kr
  • Sallad Toscana (ruccola, soltorkade tomater, parmaskinka och rostade pinjenötter) 159 kr

Varmrätter:

  • Färserade rödtungsrullader med skaldjursås 375 kr
  • Torskrygg med örtagårdsås från den egna kryddträdgården 365 kr
  • Helstekt oxfilé med rödvinsås och örtpotatis 395 kr
  • Helstekt fläskfilé med fransk senapsgräddsås 365 kr
  • Renfilé med akvavitsås och örtpotatis 445 kr
  • Marinerad lammfilét med rosépepparsås 395 kr

Desserter:

  • Fruktsallad på färska frukter och likörgrädde 149 kr
  • Gräddvaniljglass med varm hjortronsylt 149 kr
  • Vaniljparfait med mangosorbet 149 kr
  • Apelsin och saffransglass med färsk frukt och smördeg 149 kr
  • Hjortronparfait med vispgrädde och bärcouli 149 kr
  • Chokladfondante med hallonglass och färska bär 149 kr

Pris: Tre rätter: 650 kr

Dryck debiteras efter åtgång. Moms ingår i priset. Paketpriser gäller endast om sällskapet samsas om likadana menyer. Specialkost tillkommer 15% kostnad. I övrigt priser inom parentes.

Med hopp om att något av ovanstående faller Er till belåtenhet ser vi fram mot en beställning.

Spara som PDF